Slow Cooker "AML"

Categoria: 
Cod Produs: 
SK
Descriere: 

Aragazul lent functioneaza prin fierbere foarte lenta, astfel ca prepararea hranei în ea durează patru la zece ore. Ingredientele sunt fierte la o temperatură în jur de 95 grade Celsius.
Materii prime trebuiesc doar tăiate si puse în oală, se amestecă, puneti capacul, setați temperaturile interioare dorite si nu mai aveti nici o grija.
Slow Cooker are un element tehnologic, a cărei esență o constitue peretii containerului. Datorita acestei caracteristici este posibil sa menținem pe termen lung temperatura de fierbere scăzuta(sub 95 grade celsius) și un produs alimentar echilibrat care nu se va arde niciodata, deși este gătit pentru o lungă perioadă de timp și nu are nevoie de amestecare. Mancarea este gătită sub punctul de fierbere, prin urmare, este moale, suculenta și excepțional de gustoasa, pastrandu-si vitaminele si mineralele.
Gătitul lent:
Potrivit unui studiu realizat de profesorul Eric Boulanger, un expert în biologie/îmbătrânire, la Universitatea din Lille, Franța, a găti rapid sau prăjirea la temperaturi ridicate determina accelerea procesului de îmbătrânire, datorită formării de molecule dăunătoare organismului. Aceste molecule pot fi formate spontan în organismele vii, dar, si în timpul preparării rapide a alimentelor. Pentru a preveni apariția lor, potrivit Prof. Boulanger, gătiti mâncarea la temperatură scăzută (mai puțin de 120 de grade Celsius) și de preferat preparate la abur sau prin fierbere în apă.

Poza Principala: